Start Om oss Årets NerdCon Bilder Kontakt

Kontakt

Anki Roma
Funktionäransvarig

Erik Sjöström
Vice Säkerhetsansvarig

Fanny Asbaghi
Huvudarrangör

Hampus Tegenfeldt
Turneringsansvarig & Konferencier

Joakim Widell
Aktivitetsansvarig

Jonas Larsson
Kassör & Funktionäransvarig

Martina Gabara
Backstage- & Säkerhetsansvarig

Mia Sjöberg
Cosplayansvarig

Mika Janze
Spelansvarig & Konferencier

Rasmus Gustafsson

Rasmus Öberg
Konferencier

Sonja Viljamaa

Josef Hashiguchi
Spel- & Funktionäransvarig

För kontakt, mejla oss på nerdcon@nerdconumea.se

Funktionär

Vi behöver din hjälp!

Arrangörsgruppen jobbar flitigt före och efter konventet, men under konventet behöver vi också ivriga volontärarbetare och funktionärer.

Som funkis får du en smygtitt bakom kulisserna under konventet och se hur det är att arrangera ett konvent. Du möter nya vänner och får även arbetserfarenhet som ser bra ut på sitt CV. Och förstås, det är jätteroligt att vara funkis!

Funkisarna på NerdCon jobbar sammanlagt (8-10h) under konventet, vilket vanligtvis är uppdelat i två arbetspass, ett på lördag (4/6h) och ett på söndag (4/6h). Funkisarna hjälper också till att rigga konventsplatsen på fredag före konventet och att städa på söndag efter konventet. Mer information om schemat på fredag skickas närmare konventet.

Arbetsområden:
- Städ
- Aktivitetsfunkis (karaoke, spel eller pyssel)
- Sovsal
- Biljettförsäljning
- Info
- Green room
- Bygg

Funkisarna har också ett funktionärsmöte någon dag innan konventet (i konventslokalen Folkets Hus Umeå, mer information skickas senare). Där går vi igenom funkisregler, olika arbetsuppgifter, möter våra funkis- och arrangörskamrater och blir van vid hur konventsplatsen ser ut, vart man kan hitta saker, osv. (Meddela oss om du kan inte komma till funktionärsmötet så skickar vi informationen i ett mail.)

Du som funkis ska vara glad, ansvarstagande och villig att bemöta folk. Ingen tidigare funkis- eller arbetserfarenhet krävs men i några uppgifter kan det vara ett plus. Kom ihåg att funkisarbetet är ett jobb, vi lägger ansvar på dig som funktionär och utgår att du utför din arbetsuppgift. Åldersgräns att bli funkis är 15 år, och 18 års ålder krävs i uppgifter där man handlar pengar.

Regler:
- Funkisarbetet är ett jobb, vi lägger ansvar på dig som funktionär och utgår att du utför din arbetsuppgift.
- Inget arbete i cosplay - arbetsvänliga kläder.


Om regler inte följs, har ALLA arrangörer rätt att klippa bandet. Funkisar vars band klipps efter klockan 16 blir skyldiga att betala inträdesbiljett för den dagen.

Som tack för hjälpen får alla funktionärer en gratis helgbiljett till konventet, en sovsalsplats om det behövs och matbiljetter. I år får våra funkisar också en snygg T-shirt!

Har du frågor eller tankar om funkisarbetet? Kontakta funktionärsansvarig: funkis@nerdconumea.se

Tack för att du vill hjälpa NerdCons arrangörer genom att bli funkis i vårt konvent! ♥

För att anmäla sig som funkis klicka här och fyll i formuläret!