Start Om oss Årets NerdCon Bilder Kontakt

Föreläsare

ANNA ERIKA SVAKKO OCH SANNA ERIKSSON - VÅGA WORBLA

Vad är worbla? Hur gör man en snygg rustningsdel? Vad behöver jag för verktyg? Det här är en föreläsning för dig som är nyfiken på olika material man kan använda i sitt cosplaybygge. Sanna Eriksson (Sting’s Cosplay) och Anna Erika Svakko (Goevte Cosplay) är två erfarna cosplayare som har varit med länge och även tävlat inom cosplay.

Vi kommer att visa, demonstrera och låta dig bekanta dig med olika material. Här har du chansen att ställa frågor, känna på olika material och få inspiration hur man kan jobba med dem

________________________________________

CARL-ERIK ENGQVIST - YOUKAI

Yōkai (妖怪, spöke, fantom, märklig uppenbarelse) är en klass av övernaturliga monster, andar och demoner i japansk folktro. Föreläsningen kommer presentera ett lingvistiskt, etnologiskt, historiskt och samtida perspektiv med diverse spännande exempel.
________________________________________

ARTIC GAME LAB

Arctic Game Lab är ett samarbetsprojekt mellan Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå och Bodens kommun som syftar till att stärka spelindustrin i norra Sverige. Johan Linder kommer förbi och berättar mer om projektet, spelindustrin, game jams och hur du kan bli en del i spelbranschen.