Start Om oss Årets NerdCon Bilder Kontakt

Anmälan

För inträde till konventet begärs biljetter. Biljetterna kommer börja säljas den 18e Juni på Tickster och kommer även att säljas på konventet.

Arrangörer

Vi arrangörer är ytterst glada och tacksamma över att få jobba med NerdCon Umea. Vi jobbar hårt tillsammans för att få NerdCon Umea att bli så bra som möjligt. För att klargöra för er hittar ni oss och våra specifika områden här.

Vägberskrivning

NerdCon Umea hålls på Folkets Hus i Umeå. Folkets Hus ligger på Vasaplan mitt i centrum.

Om man vill ta sig till konventent med buss så kan man ta vilken lokalbuss som helst till Vasaplan.

Säkerhet

Under NerdCon 2018 så kommer organisationen Gardet Sverige att närvara och förbättra säkerheten.

Gardet Sverige ("Gardet") är en volontärorganisation som arbetar för att stödja, förbättra och utveckla säkerheten på olika arrangemang. allmänna tillställningar och liknande.

Schema

Konventschemat kommer upp senare!

Regler

Läs reglerna för eventet här.

Försäljning

På NerdCon Umea strävar vi mot att erbjuda en vid selektion av försäljning från olika delar av Sverige. Om du är intresserad av att komma som försäjare på NerdCon, hör av dig via mail!

Artist Alley

Artist Alley är för dig dig som vill ha en chans att visa upp och sälja din konst, men också för dig som vill beskåda andras kreativa talanger. Detta är hobbyförsäljning.

För att medverka i Artist Alley ska allt du säljer vara egengjort arbete. Temat på din konst ska höra till konventets riktning*. Innehåller konsten material som är 18+ så ska detta vara tydligt markerat med en 18+ skylt - detta för att det kommer minderåriga på konventet.

Medverkande i Artist Alley kostar 50kr, i detta ingår det bord och plats för dina verk samt sovsal för dig som behöver.

För att ansöka Artist Alley pass maila till aktor@nerdconumea.se.

Vi tar inget ansvar för borttappade föremål. Du ska själv hålla uppsikt över dina saker.

* Konventet NerdCon Umeas främsta riktning är all nördighet du kan tänka dig. Japansk kultur, superhjältar, film, spel, serier, you name it!

Rollspel och lajv

Rollspel